Следвайте Гласове в Германският министър на отбраната Кристин Ламбрехт свика спешна

...
Следвайте Гласове в Германският министър на отбраната Кристин Ламбрехт свика спешна
Коментари Харесай

Германски генерал: Новите ни танкове са дефектни

Следвайте " Гласове " в 
Германският министър на защитата Кристин Ламбрехт свика незабавна среща с генералите си в понеделник, с цел да обсъдят последната рецесия, която сполетя немската войска - счупените танкове.

Извънредната намира се проведе след приключването на имейл от старши пълководец до ръководителя на въоръжените сили на Бундесвера, в който той се оплаква от плачевното положение на бойните машини на пехотата в неговата дивизия.
" Дори и при най-хубавата подготовка въпросът за готовността на машините се превъща в игра на лотария ", написа генерал-майор Рупрехт декор Бътлър на своя шеф, съгласно копие от имейла, представено от Der Spiegel през уикенда.
Този месец по време на обучение на танкова бригада на Бундесвера за включване в силите за реагиране на НАТО с " висока степен на подготвеност " всичките 18 съвременни немски бойни машини на пехотата се повредиха, написа декор Бътлър.

Танковете, известни като " Пума ", претърпяха безчет неизправности - от електронни повреди до " недостатъци на оръдията ". Войниците трябваше да изоставят един от танковете, откакто кабелите му се възпламениха.
Пумите са предопределени за напредване на войски по бойното поле и са оборудвани с разнообразни оръжейни системи, в това число 30-милиметрово оръдие, способно (поне на теория) да изстрелва стотици снаряди в минута.
В резултат на проблемите Бундесверът няма различен избор, с изключение на да разчита на предшественика на " Пума ". " Мардер " от 70-те години на предишния век е и един от моделите танкове, които Украйна желае да закупи от Германия, само че Берлин отхвърля да продаде.
Основният военен танк на Германия, прочут като " Леопард II ", също е взел участие в неотдавнашните учения и се е показал доста по-добре, оповестява генералът. (Германският канцлер Олаф Шолц също блокира прехвърлянето на " Леопард " на Украйна, като се аргументира, че Съединени американски щати също са се въздържали да изпратят бойни танкове).
Проблемите с оборудването на Бундесвера не са нови. Всъщност некачественото съоръжение на немската войска я трансформира в посмешище за НАТО. Въпреки това битката на армията с най-модерните ѝ танкове акцентира систематичния темперамент на проблемите.
 

Основният военен танк на Германия " Леопард II " се показа доста по-добре по време на последните военни учения | Leon Neal/Getty Images
Измина съвсем една година, откогато Шолц разгласи повратна точка в стратегическата вероятност на Германия, провокирана от бруталното пълномащабно навлизане на Русия в Украйна. Като част от немската смяна държавното управление сътвори " специфичен фонд " на стойност 100 милиарда евро за модернизиране на оборудването на Бундесвера.
Миналата седмица Министерството на защитата подписа първите контракти, в това число поръчка за американски изтребители F-35. Доставката на това съоръжение ще се реализира след години.
По-спешният въпрос е дали немската войска може да приведе в редовност оборудването, с което разполага.

Източник: 
 
 
 
 
 
19 Дек 20225119 Дек 202222319 Дек 202210119 Дек 202225319 Дек 202276919 Дек 20221160Коментариввв19 Дек 2022 18:44ч.
Да забележим в този момент дали и пари ще има.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв19 Дек 2022 18:45ч.
Газът и нафта също са ъгъл...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202260909 Дек 202280617 Дек 202269217 Дек 2022125
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР